Domain [dot] COM RM4 setahun

Assalamualaikum & salam sejahtera. Saya berbesar hati nak kongsi berita baik ini untuk rakan-rakan blogger yang ingin mendaftar domain [dot] com anda(yang belum ada macam aku ni).

Sekarang ini laman pendaftaran domain dan web hosting no. 1 dunia, GoDaddy MY ada buat promotion daftar domain baru RM4.07 dengan kupon kod GOFHMY06. Aku tak tahu promo ni sampai bila, tapi nak kongsi la dengan rakan-rakan. Mana tau ada yang baik hati nak belanja nehh.



Nak mudah klik link ni, GoDaddy MY. Kemudian masukkan domain yang korang nak dalam box tu, pastu checkout. Kalau ada tawaran-tawaran lain, endahkan aje. Beli domain je dapat la harga RM4.07 tu ye. Kalau kupon kod tu dah digunakan, korang google je dengan keyword 'godaddy rm4.07 domain'. Kalau beruntung dapat.

domain dot com,godaddy
RM4.07 setahun je tau

godaddy domain murah
Untuk 2 tahun baru RM41.06


Beruntung oii 2 tahun 40 hengget. Jom daftar domain jom.

Catat Ulasan