Dapatkan Kupon Beli Belah ZALORA Disini!

Adakah anda pernah membeli di ZALORA.COM.MY ?
Kenapa perlu membeli di ZALORA?#1 Cara yang mudah untuk melanggan fesyen terkini!

Zalora.com.my ini sangat user-friendly dan eco-friendly. Laman ini sangat mudah difahami walaupun anda merupakan pengguna baru. Pengguna juga mempunyai banyak pilihan untuk pembayaran contohnya Cash On Delivery(COD), Bank Transfer, ATM/DCM dan Credit/Debit. Andainya anda pelajar sekolah sekalipun, boleh membeli di ZALORA menggunakan kaedah Deposit Cash Machine.

#2 Promosi dan diskaun menarik

Selain itu, terdapat juga diskaun dan promosi sekiranya anda pelanggan tetap. Setiap transaksi yang anda lakukan menandakan anda pelanggan setia di ZALORA. Sesuai untuk sesiapa yang sukakan fesyen terkini kerana fesyen pakain terbaru akan sentiasa dikirimkan ke dalam MAILBOX anda sekiranya anda melanggan Newsletter.

#3 Kualiti produk dan perkhidmatan terbaik

Produk dijual adalah sangat berkualiti. Mana tidaknya, produk tersebut terus sampai dari vendor produk tersebut bermakna ianya asli dan tidak diciplak. Masalah saiz produk dapat diselesaikan melalui fungsi SIZE DETAIL dalam laman berkenaan. Sebarang kerosakan berlaku kepada produk boleh ditukarbalik tanpa sebarang caj dikenakan.

#4 Macam-macam ada

Wow! Zalora ni laman fesyen pemakaian no.1 di Malaysia. Zalora menyediakan pelbagai bentuk fesyen peragaan terkini. Dari umur remaja sehinggalah peringkat usia 30-an, terdapat pelbagai jenis produk yang menarik dan berpatutan ditampilkan. Perkhidmatannya sangat dipercayai.

#5 Mudah!

Zalora menghantar produk dalam 2-3 hari setelah bayaran dibuat. Pembeli boleh memilih bagaimana produk mereka dihantar. Poslaju,GDex dan pelbagai lagi perkhidmatan pos disediakan mengikut kadar tertentu.

Ingin tahu lebih lanjut layari laman INI
Jadi, tunggu apa lagi?
Jadi pembeli di ZALORA dan gunakan kupon ini ZBAPT8M untuk dapatkan potongan 15%. Sah untuk pelanggan baru sahaja.

Catat Ulasan